New Work | Hidden In Layers | 2019

Hidden in Layers: Min ide til et 14 dages ophold på Det Danske Institut i Athen i april 2019 var at kigge nærmere på de antikke steder, som er overalt i byen.

På et tidspunkt faldt det mig ind at sætte billederne i bevægelse ved at dobbelteksponere dem. Det antikke marmor har igennem historien bevæget sig rundt i landskabet, og folk har valfartet hertil for at se stederne. Sedimentlag har forhøjet byens gadeniveau op til flere meter, hvilket kirkernes placering tydeligt afslører. Templerne og specielt Agoraen er demokratiets vugge, her ligger fundamentet til de huse, der nøje fordeler pladsen retfærdigt. Et samfundsforbillede i storhed og forfald. Marmorstumperne er i spil og kan ses i billedernes lag. Det dobbelte eksponeringsgreb giver projektet Hidden in Layers en illusion og næring til fordybelse.

Billederne måler 100x70 cm og er c-print i egetræs rammer med museumsglas eller som Diasec. Der er 36 billeder i alt. En lille del af motiverne skal belyse vægge og gulve fra en projektor i rummet.

Der er i øjeblikket intet indhold klassificeret med denne term.